Wie zijn we?

Kelly,  Lesley, Maaike en Lynn zorgen elke dag voor 22 bengels.  Kinderopvang Nijn staat onder toezicht van Kind en Gezin, wat wil zeggen dat zij jaarlijks controle krijgen op gebied van hygiëne, veiligheid, voeding, spelaanbod, …  Daardoor kan kinderopvang Nijn fiscale attesten uitreiken aan de ouders.

De kinderopvang werkt met het IKG-systeem.  Meer info hierover op www.kindengezin.be


Kelly Huvaere

Kelly Huvaere

Ik ben Kelly Huvaere, geboren op 22-08-1982 en afkomstig van Dentergem.  Mijn secundair onderwijs heb ik afgemaakt in het handelsinstituut 'Regina Pacis' te Tielt, richting 'secretariaat-talen'.

Daarna ben ik afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool van Gent als leraar kleuteronderwijs.

Na enkele interims in de kleuterklas ben ik in 2005 gestart met kinderopvang Nijn.  Ik ben begonnen als onthaalouder maar in 2008 zijn we overgestapt naar zelfstandig kinderdagverblijf en heb ik er ook enkele collega's bij.

Ondertussen ben ik zelf ook mama geworden van een dochter Rhune en een zoontje Ferre.

Maaike Van de Putte

Maaike Van de Putte

Mijn naam is Maaike.  Ik ben geboren op 17/12/1993. Ik ben afgestudeerd in 2014 als kinderverzorgster en kon bij Nijn terecht voor mijn 1e werkervaring.

Ik ga vaak babysitten dus had ik al wat ervaring opgedaan en wist ik dat werken met kinderen helemaal iets voor mij was.

Lesley Demaegdt

Lesley Demaegdt

Ik ben Lesley Demaegdt, geboren op 12/10/1987 en afkomstig uit Wakken. Ik ben afgestudeerd als kind- en bejaardenverzorgster en ben dan ook die richting uitgegaan op het werkveld.

Ik werk sinds 2007 bij kinderopvang Nijn.  Ervoor stond ik in de voor- en naschoolse opvang in Dentergem.

Ook in mijn vrije tijd ben ik graag met kindjes bezig, vandaar dat babysitten één van mijn grootste hobby's is.

Ondertussen ben ik mama geworden van een dochtertje Esmée.

Lynn Ranson

Lynn Ranson

Mijn naam is Lynn Ranson. Ik woon in Tielt en ben geboren op 21/02/89. Ik ben afgestudeerd in de richting dierenzorg en deed nog een extra jaar kinderzorg. Daarna koos ik ervoor om nog een extra jaar 'leefgroepenwerking' bij te studeren.

Ik deed tijdens mijn richting kinderzorg stage bij 'Nijn' en zo ben ik hier ook terecht gekomen tijdens de zwangerschap van Kelly. Ondertussen maak ik al enkele jaren deel uit van een leuk team.

Zelf ben ik mama van 2 dochtertjes, Flore en Ime.